Burj Khalifa: 125. & 148. kerros - Ohita jonot

4.7 (35)

Näillä lipuilla pääset nopeasti sisään Dubain ikonisimpaan rakennukseen Burj Khalifaan! Burj Khalifa on maailman korkein rakennus ja Burj Khalifan huipulla sijaitsee myös maailman korkeimmalla oleva näköalatasanne "At the Top". Huipulta Dubain maisemat ovat vertaansa vailla. Burj Khalifa on todellinen must-kohde Dubain reissulla.

Näyttämällä Burj Khalifan pääsylippuasi saat 10% alennuksen matkamuistomyymälästä!

Kohokohdat

- Ohita kaikki jonot nopeimmalle hissille matkalla 125./148. kerrokseen
- VIP-kohtelu
- Pääsy odotusloungealueelle, jossa on tarjolla ilmaisia virvokkeita
- Nauti Dubain mahtavista maisemista kahdesta kerroksesta
- Vieraile päivällä tai illalla
- E-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi

Mitä odottaa?

Koe Dubain parhaat näkymät huipulta
Näillä lipuilla pääset sisälle huipulle kerroksiin 125 ja 148. 

“Burj Khalifa At the Top” on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimmista turistikohteista. Liput tunnetulle näköalatasanteelle myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin. 

Etukäteen hankittu VIP-sisäänpääsy 
Myymme VIP-sisäänpääsylippuja, jotka hankkimalla ohitat jonot lipputoimistoon paikanpäällä ja hisseille. Kirjaudut vain sisälle vastaanoton "will call counters" -tiskillä, ja menet turvatarkastuksen läpi hisseille. VIP-lippusi sisältävät myös pääsyn odotustila-loungeen, jossa on saatavilla ilmaisia virvokkeita.

At The Top - Level 125  
456 metriä merenpintaa yläpuolella ja kerroksen At the Top -näköalatasannetta ylempänä sijaitsee Level 125, jossa on tilava näköalatasanne upeilla 360-asteen näkymillä yli kaupungin. Tässä kerroksessa sijaitsee myös yksi uusimmista nähtävyyksistämme: Dubai – A Falcon’s Eye View, joka tarjoaa mahdollisuuden tarkastella kaupunkia uniikista perspektiivistä.

At The Top - Level 148 
Maailman korkeimman rakennuksen kerroksessa 148 sijaitsee Burj Khalifan ulkoilmanäköalatasanne ‘At the Top’, joka tarjoaa ainutlaatuiset näkymä kaupunkiin, merelle ja aavikolle. Tämä on korkeimmalla sijaitse vierailukohde Burj Khalifassa. 

Ohita kaikki jonot laskeutuessasi alaspäin aina pohjakerrokseen asti, jossa voit tutustua Burj Khalifan historiallista rakennusprosessia käsittelevään näyttelyyn.

Miten toimin?

Kuinka toimin? 
Mene sisälle Dubai Mall'in alimman kerroksen "will call counters" -tiskin kautta. Saavuthan paikalle noin 10-15 minuuttia ennen sisäänpääsyaikaasi. Muista tuoda mukanasi e-lippusi ja voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus. Kun olet päässyt sisälle, mene turvatarkastukseen ennen hissiin menoa. Myös mobiililiput hyväksytään.

Tärkeää tietoa

- Korkeasesonginaikaan, yleisinä vapaapäivinä, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina saattaa erityisesti esiintyä jonoja näköalatasanteelle nousun aikana.

Lippukategoriat

Aikuinen (4+)
Sylilapsi (0-3): ilmainen

Aukioloajat

Tarkista kalenterista päivämäärät ja kellonajat

Varaa
Alkaen 120,50 €

la, 28 tam 2023

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Ohita jonot lipunmyyntiin ja hisseihin
- Sisäänpääsy odotusloungealueella, jossa tarjolla ilmaisia leivonnaisia, taateleita ja kuumia juomia 
- Näyttämällä Burj Khalifan pääsylippuasi saat 10% alennuksen matkamuistomyymälästä

Saapumisohjeet

Burj Khalifa

Osoite
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!