Burj Khalifa: 124. & 125. kerros

4.5 (36)

Näillä lipuilla pääset nopeasti sisään Dubain ikonisimpaan rakennukseen Burj Khalifaan! Burj Khalifa on maailman korkein rakennus ja Burj Khalifan huipulla sijaitsee myös maailman korkeimmalla oleva näköalatasanne. Huipulta Dubain maisemat ovat vertaansa vailla. Burj Khalifa on todellinen must-kohde Dubain reissulla.

10% alennus matkamuistomyymälästä voucheriasi esittämällä!

Kohokohdat

- Osta liput etukäteen ja ohita lipputoimiston jonot
- Nauti Dubain mahtavista maisemista kahdesta kerroksesta
- Vieraile päivällä tai illalla
- Nouse nopeimmalla hissillä koko matka 124/125. kerrokseen 
- E-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi

Mitä odottaa?

Koe Dubain parhaat näkymät huipulta
Näillä lipuilla pääset sisälle huipulle kerroksiin 124 ja 125. E-lippu lähetetään emailiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se Dubai Mall’iin ja Burj Khalifan "will call counters" -tiskille. Mobiililiput hyväksytään myös.

“Burj Khalifa At the Top” on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimmista turistikohteista. Liput tunnetulle näköalatasanteelle myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin. 

At The Top - Level 124 
Maailman korkeimman rakennuksen 124. kerroksessa sijaitseva Burj Khalifan näköalatasanne ‘At the Top’ on ulkoilmatasanne, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin, merelle ja aavikolle. Nämä näkymät todellakin hakevat vertaistaan.

At The Top - Level 125  
456 metriä maanpinnan yläpuolella ja yhden kerroksen At the Top -näköalatasannetta ylempänä sijaitsee Level 125, joka on tilava näköalatasanne, josta avautuvat 360 asteen näkymät kaupunkiin. Tällä tasolla sijaitsee myös yksi Dubain uusimmista nähtävyyksistä: Falcon’s Eye View. Täällä voit tarkastella kaupunkia ainutlaatuisesta perspektiivistä.

Saapuessasi miellyttävästi jälleen maantasalle voit tutustua näyttelyyn, joka kertoo Burj Khalifan rakentamisen historiasta.

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Sillä liput ovat henkilökohtaiset ja niihin merkitään nimi, varausnumero ja sisäänpääsyaika, lippujen saapumisessa sähköpostiisi saattaa kestää 2 tuntia.

Kuinka toimin? 
Mene sisälle Dubai Mall'in alimman kerroksen "will call counters" -tiskin kautta. Saavuthan noin 10-15 minuuttia ennen sisäänpääsyaikaasi. Muista tuoda mukanasi e-lippusi ja voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus. Kun olet päässyt sisälle, mene turvatarkastukseen ennen hissiin menoa. Mobiililiput hyväksytään.

Mihin aikaan voin vierailla Burj Khalifassa? 
Varatessasi lippuja voit valita haluamasi aikavälin (esim 8.30 tai 10.30 jne.), jolloin haluat vierailla Burj Khalifassa. Saadessasi e-lippusi, tulet saamaan tarkan sisäänpääsyajan, joka on tottakai valitsemallasi aikavälillä.

Etukäteen varatut liput: normaali sisäänpääsy
Me myymme normaaleja sisäänpääsylippuja, joka tarkoittaa, että pääset ohittamaan lipunmyynnin jonon. Sinun tarvitsee vain mennä vastaanoton tiskille näyttämään lippusi, jonka jälkeen pääset jatkamaan turvatarkastukseen ennen hissiin menoa. Huomioithan, että mikäli hisseille on jonoa, näitä jonoja ei voi ohittaa tällä lipulla!

Olethan Burj Khalifalla noin 10-15 minuuttia ennen varattua sisäänpääsyaikaasi.

Tärkeää tietoa

- Korkeasesonginaikaan, yleisinä vapaapäivinä, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina saattaa erityisesti esiintyä jonoja näköalatasanteelle menon aikana.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (4-11)
Sylilapsi (0-3): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Tarkista kalenterista aukioloajat kunakin päivänä ja ajankohtana.

Varaa
Alkaen 36,40 €

la, 28 tam 2023

Takaamme edullisimman hinnan Takaamme edullisimman hinnan
Mikäli löydät muualta saman tuotteen edullisempaan hintaan 48 tunnin kuluessa tilauksestasi, korvaamme hinnan erotuksen kokonaisuudessaan.

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Mitä sisältyy hintaan?

- Access to the 124th and 125th levels of Burj Khalifa.

Saapumisohjeet

Burj Khalifa

Osoite
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!