Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Burj Khalifa: 124. kerros auringon nousun aikaan & aamiainen

Alkaen € 41.7

Näillä lipuilla pääset nopeasti sisään Dubain ikonisimpaan rakennukseen Burj Khalifaan! Koe auringonnousu korkeuksissa ja nauti kevyt aamiainen kahvilassa. Burj Khalifa on maailman korkein rakennus ja Burj Khalifan huipulla sijaitsee myös maailman korkeimmalla oleva näköalatasanne "At the Top". Huipulta Dubain maisemat ovat vertaansa vailla. Burj Khalifa on todellinen must-kohde Dubain reissulla.

10% alennus matkamuistomyymälässä lippuasi vastaan!

Kohokohdat

- Ohita jonot lipunmyyntiin ostamalla liput etukäteen
- Nauti Dubain mahtavista maisemista 124. kerroksesta
- Nauti kevyt aamiainen kahvilassa joko ennen tai jälkeen vierailusi
- 10% alennus matkamuistomyymälään
- E-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi

Mitä odottaa?

Dubain parhaat näkymät "At the Top"
Näillä lipuilla pääset The Top -näköalatasanteelle 124. kerrokseen. E-lippu lähetetään sähköpostiisi. Tulostathan lipun ja tuot sen mukanasi Dubai Mall'in alimman kerroksen Burj Khalifan "will call counters" -tiskille. Myös mobiililiput hyväksytään.“Burj Khalifa At the Top” on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimmista turistikohteista. Liput tunnetulle näköalatasanteelle myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin. 

At The Top - Level 124 
Maailman korkeimman rakennuksen 124. kerroksessa sijaitseva Burj Khalifan näköalatasanne ‘At the Top’ on ulkoilmatasanne, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin, merelle ja aavikolle. Nämä näkymät todellakin hakevat vertaistaan.

Voit nauttia ilmaisen leivonnaisesi ja kuuman juoman kahvilassa ennen vierailuasi tai takaisin pohjakerrokseen saavuttuasi. Olethan kuitenkin paikalla ennen klo 8.00.

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?
Sillä liput ovat henkilökohtaiset ja niihin merkitään nimi, varausnumero ja sisäänpääsyaika, lippujen saapumisessa sähköpostiisi saattaa kestää 2 tuntia.

Kuinka toimin? 
Mene sisälle Dubai Mall'in alimman kerroksen "will call counters" -tiskin kautta. Saavuthan noin 10-15 minuuttia ennen sisäänpääsyaikaasi. Muista tuoda mukanasi e-lippusi ja voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus. Kun olet päässyt sisälle, mene turvatarkastukseen ennen hissiin menoa. Mobiililiput hyväksytään.

HUOM: Aamiainen tarjoillaan kahvilla klo 08.00 saakka, joten käy aamiaisella ennen tai jälkeen vierailusi riippuen vierailusi aikavälistä.

Mihin aikaan voin vierailla Burj Khalifassa? 
Varatessasi lippuja voit valita haluamasi aikavälin (esim 8.30 tai 10.30 jne.), jolloin haluat vierailla Burj Khalifassa. Saadessasi e-lippusi, tulet saamaan tarkan sisäänpääsyajan, joka on tottakai valitsemallasi aikavälillä.

Etukäteen varatut liput: normaali sisäänpääsy
Me myymme normaaleja sisäänpääsylippuja, joka tarkoittaa, että pääset ohittamaan lipunmyynnin jonon. Sinun tarvitsee vain mennä vastaanoton tiskille näyttämään lippusi, jonka jälkeen pääset jatkamaan turvatarkastukseen ennen hissiin menoa. Huomioithan, että mikäli hisseille on jonoa, näitä jonoja ei voi ohittaa tällä lipulla!

Olethan Burj Khalifalla noin 10-15 minuuttia ennen varattua sisäänpääsyaikaasi.

Tärkeää tietoa

- Erityisesti korkeasesongin aikaan, yleisinä vapaapäivinä, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina saattaa esiintyä jonoja näköalatasanteelle nousun aikana.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (4-11)
Sylilapsi (0-3): ilmainen sisäänpääsy

Aukioloajat

Tarkista kalenterista päivämäärät ja kellonajat

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Mitä sisältyy hintaan?

- Kevyt aamiainen ja kuuma juoma
- 10% alennus matkamuistomyymälässä lippuasi vastaan

Saapumisohjeet

Burj Khalifa: 124. kerros auringon nousun aikaan & aamiainen

Osoite
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd Dubai

×